top of page
Remarketing

Remarketing

Om ni äger IT-utrustning som ni vill bli av med eller om er leasing av IT-utrustning har tagit slut så hjälper vi er att ta hand om den. För att er data inte ska riskera att hamna i orätta händer raderar vi alltid all utrustning först enligt dataskyddsförordningens krav (GDPR). Ni har därefter alternativen att ta tillbaka utrustningen för vidare bruk eller sälja den, återvining sker om inget monetärt värde finns kvar.

Logistik

När IT-utrustningen ska plockas upp eller lämnas av så gör vi det säkert med hjälp av säkerhetsskåp. Vi kan även assistera med packningshjälp och lagerhållning vid behov.

Radering & testning

Tack vare en opartisk partner som sorterar, raderar, testar och graderar IT-utrustningen så får ni alltid en objektiv och rätt värdering av er utrustning.

Trading

Vi säkerställer att ni får ut det maximala försäljningsvärdet av era enheter tack vare vår långa erfarenhet och omfattande kontaktnät. Om utrustningen inte längre har något monetärt värde så ser vi till att återvinna den. Det görs i enlighet med samtliga miljökrav för att fortsätta bidra till en grönare framtid.

Miljörapport

​Efter avslutat projekt får ni som kund alltid en miljörapport på utfört arbete. Denna rapport ger er insikter som kan vara till hjälp när ni vill följa upp och förbättra ert miljöarbete, vilket är en viktig del av vårt arbete för att främja hållbarhet.                                      

pexels-fauxels-3184450_edited_edited.jpg

Remarketing - Hur går det till?

1

2

3

4

5

6

symbol
symbol
symbol
symbol
symbol
symbol
symbol
symbol
symbol
Order skickas till oss
Packning av utrustning

Sortering av opartisk partner 

  • ​Testning​
  • Radering (via Certus)
  • Gradering
Samling av er information i vår databas 

Återvinning​ / Försäljning 

Utbetalning & miljörapport

bottom of page