top of page

Om oss

Zita Finance grundades under våren 2018 och är ett specialiserat tjänsteföretag inom området för livscykelhantering av IT. Vi erbjuder kunderna en omfattande lösning som inkluderar finansiering och smidig återtagning när utrustningen når slutet av sin leasing, eller vid behov.

Vår grundläggande drivkraft är att skapa en transparent affärsmodell där ni som kund kan känna er helt trygga genom hela processen. Vi värdesätter insyn i hela livscykelhanteringen och ser till att ni har full tillgång till de kostnader som är kopplade till varje affär. Vi föredrar att arbeta enligt en "OpenBook & Profitsharingmodell" som främjar öppenhet gentemot våra kunder och samarbetspartners. På Zita Finance arbetar vi för att göra livscykelhantering av IT-utrustning så enkel, transparent och fördelaktig som möjligt för er.

Hur hjälper vi er?

 1. Vi hjälper er att sälja din gamla utrustning utan krångliga mellanhänder

 2. Vi finansierar er nya utrustning, ni frigör kapital och får oftast en lägre totalkostnad under avtalsperioden än vid köp

 3. Ni får kontroll över era enheter och kostnader under avtalsperioden via Asset management verktyget. Ni får även möjlighet att byta utrustningen efter behov.

 4. Vi återtar utrustningen och säljer den på ett miljövänligt och säkert sätt utan mellanhänder.

Process ZF

Vår värdegrund

Våra värderingar är kärnan i vår verksamhet, de styr vårt arbete och relationer med kunder och medarbetare.

Omhändertagande 

Vi bygger vår kultur på omhändertagande och medkänsla gentemot våra kollegor. Genom prestigelöshet och en vilja att stötta där det behövs, skapar vi en samarbetsinriktad och omtänksam miljö. Vi hyllar vikten av familj och personliga värden. Genom att sätta familjen i första hand, skapar vi en arbetsmiljö som respekterar och balanserar våra medarbetares liv utanför arbetet. 

 

Professionell 

Vår professionalism vilar på integritet och ärlighet. Genom att vara professionella gentemot kunder och kollegor och samtidigt vara tillgängliga för deras behov, skapar vi förtroendefulla relationer. 

 

Entreprenöriell 

Vi uppmuntras att vara entreprenöriella och våga ta risker, att fatta egna beslut och främja ett "ingenting är omöjligt"-mindset. Vi agerar beslutsamt och tar affärsmässiga initiativ. Tillsammans skapar vi en miljö där framåtanda och nytänkande bidrar till framgång genom kreativa lösningar och smarta beslut. 

 

Engagerad 

Vi är engagerade i alla situationer, passionerat dedikerade att leverera vårt bästa arbete. Genom att vara engagerade skapar vi en kraftfull dynamik som genomsyrar vårt företagande. 

 

Ha Kul 

Vi tror på att skapa en rolig och inspirerande arbetsmiljö. Genom att främja glädje och positivitet, skapar vi en plats där våra medarbetare trivs, känner sig motiverade och kan vara kreativa. 

 

Denna värdegrund är vår färdplan för att skapa en positiv, innovativ och inkluderande företagskultur där vi följer våra värderingar i allt vi gör. 

konversation

Vi är Zita Finance

Vill du också bli en del i vårat team?

CEO

CEO

Henrik Lundgren

+46 70 988 18 84

 • LinkedIn
Job_6303-Redigera.jpg

Account Executive

Jacob Thunell

+46 70 267 75 67

 • LinkedIn
Tord avatar.png

Administration

Jessica Ahlbeck

+46 70 257 07 05

 • LinkedIn
Administration

Administration

Moa Wettermo

+46 70 875 89 93

 • LinkedIn
Account manager

Account Executive

Rasmus Gillingsjö

+46 70 321 68 69

 • LinkedIn
Administration

Administration

Petra Segerberg

+46 70 257 77 00

 • LinkedIn
CEO

Group CEO

Alexander Rydbeck

+46 70 623 17 69

 • LinkedIn
_FS_9364.jpg

Finance

Monica Hansson

+46 70 522 55 70

 • LinkedIn
bottom of page